X
Hello, Maybe you would like to see the English version of the website.
Click aici pentru a continua in Romana

Wolf Imobiliare

Despre noi

South Residence este un ansamblu rezidențial nou situat in partea de sud a Sibiului.

Vezi ofertele Alege ce ti se potrivește
wolf imobiliare
wolf imobiliare
wolf imobiliare

Un nou standard de calitate pentru familiile tinere

Am construit acest ansamblu pentru a oferi un nou standard de calitate, comfort și o mai bună alternativă pentru familiile tinere la ce este actualmente disponibil pe piața din Sibiu.
 
Ansamblul combină avantajele unui bloc nou, construit fără a face rabat la calitate, axat pe funcționalitate, cu un design ce rezistă în timp. Construcția ergonomică pune accent pe un spațiu bine compartimentat pentru a oferi un maxim de confort, fără a ridica prețul într-un mod inutil.

Wolf

Ofertă

Oferim garsoniere, apartamente de 2 și de 3 camere, la gri (fără finisaje). Suprafețele apartamentelor variază în funcție de tipul și poziționarea lor. Pentru disponibilitatea și detaliile exacte vă invităm să ne contactați. Prețul afișat nu include finisajele. Acestea pot fi oferite la un preț stabilit separat față de oferta de bază..

Iată în detaliu câteva exemple de compartimentare pentru garsonierele, apartamentele 2 camere și apartamentele 3 camere construite de WOLF în Sibiu.

Garsoniere
Prețuri începând de la 19.900 Euro
Living cu bucatarie - 
22m2
Hol - 
2m2
Baia - 
5.1m2
Balcon - 
3m2
27.1m2 + Balcon 3m2
Suprafața utilă

33.4m2 + Balcon3m2

Suprafața construită
Programează o vizionare Wolf Imobiliare
Bedroom
Bedroom
Bedroom
Bedroom
Bedroom
Carpet area
Apartamente de 2 camere
Prețuri începând de la 29.900 Euro
Living cu bucatarie - 
21.8m2
Dormitor - 
12m2
Baie - 
3.6m2
Balcon - 
3m2
40.6m2 + Balcon 3m2
Suprafața utilă

49.1m2 + Balcon 3m2

Suprafața construită
Programează o vizionare Wolf Imobiliare
Bedroom
Bedroom
Bedroom
Bedroom
Bedroom
Carpet area
Apartamente de 3 camere
Prețuri începând de la 39.900 Euro
Living cu bucatarie - 
21.2m2
Baie - 
3.4m2
Birou - 
12m2
Dormitor - 
11.2m2 + Baie2.2m2
Balcon - 
4.3m2
56m2 + Balcon 3m2
Suprafața utilă

73m2 + Balcon 4m2

Suprafața construită
Programează o vizionare Wolf Imobiliare
Bedroom
Bedroom
Bedroom
Bedroom
Bedroom
Bedroom
Carpet area

De ce să cumperi de la noi

Dorim să ridicăm standardul investițiilor imobiliare din Sibiu, de aceea oferim cea mai bună calitate a construcției, fără nici o abatare de la planul inițial sau de la cerințele impuse de design și proiect. Am dezvoltat aceste blocuri urmărind bugetul viitorilor clienți pentru a oferi apartamente durabile la prețuri accesibile și corecte. Dacă te gândești la o investiție și calitatea este importantă pentru tine, dacă îți place verdele naturii și urmărești ergonomia designului, contactează-ne să îți spunem mai multe.

CALITATEA CONSTRUCȚIEI

Construim riguros. Blocuri din cărămidă.

Am folosit material de calitate și nu am facut rabat de la nici un element pe care proiectul l-a impus. De la structura de rezistență ce conține zidărie portantă, grinzi din beton armat, planșeu monolit și termopanele din PVC, nemțesti, Rehau cu 5 camere, până la elementele de decor din spațiile comune, izolația cu polistiren de 10 cm și zonele verzi, ansamblu rezidențial îți ofertă confort pentru mulți ani.

Totul a fost ales cu grijă pentru siguranța și confortul tău.

Ergonomia designului cu ajutor profesionist:

Exterior

Proiectul South Residence ține cont de specificul architectural al zonei.

Construim responsabil față de zonă, natură, dar mai ales față de tine, pentru a te face să te simți bine atât în casă, cât și în afara ei.

Blocul are parter, etaj și etaj retras și îți oferă posibilitatea să achiziționezi apartamentul la care ai visat, fără a face rabat la calitate. Admiră priveliștea montană a vecinătații Sibiului din propriul balcon și din propriul aprtament.

Elementele de design ale fațadei au un aspect natural creat de terasele din lemn și de jocurile de lumini, pentru ca tu să te simți acasă, înconjurat de natură și de elemente naturale.

Interior

Am folosit spațiul pentru a compartimenta tot ce e nevoie într-o locuință de acest tip.

Îți oferim un “acasă” adaptat nevoilor zilnice fără a ridica costul cu zone nefolosite.

Te putem ghida în deciziile tale de design și de amanenajare interioară și îți oferim suplimentar servicii de Compartimentare și de “Folosire inteligentă a spațiului” prin care vei putea avea consilierul tău în design la un preț  accesibil. Oricine poate să aibă un specialist cu care să se sfătuiască pentru amenajarea interioară.

Locatie

Apartamentele de vanzare se afla pe Calea Cisnadiei, la iesirea spre Cisnadie a orasului Sibiu. Zona noua devine cunoscuta pentru constructiile sale cochete, investitii imobiliare bine facute si vecinii prietenosi. Cartierul iti ofera linistea din vecinatatea orasului Sibiu, unde tu si familia ta va puteti bucura de natura, aerul curat, priveliste. Infrastructura noua precum apa, gazul, electricitatea, canalizarea aduc confortul si garantia durabilitatii in timp a investitiei tale.

Avantajele zonei
<p>Plan urbanistic deosebit&nbsp;</p>

Plan urbanistic deosebit 

<p>Liniste si siguranta&nbsp;</p>

Liniste si siguranta 

<p>Aproape de natura</p>

Aproape de natura

<p>Infrastructura noua&nbsp;</p>

Infrastructura noua 

<p>10 minute de centru&nbsp;</p>

10 minute de centru 

<p>Locuri de parcare&nbsp;</p>

Locuri de parcare 

Contact

Vrei să vorbești cu unul din consultanții noștri?
Completează datele din formularul de mai jos și te vom contacta în cel mai scurt timp. Ne poți suna la 0745327891 sau la 0747052044 pentru a programa o întâlnire cu unul dintre consultanții noștri imobiliari.

Intrebari Frecvente

Pot achizitiona prin prima casa?

Da,  apartamentul se poate achizitiona prin programul Prima Casa. Luati legatura cu una din bancile acceptate in programul Prima Casa si aflati care sunt actele necesare obtinerii unui credit prin Prima Casa.  Noi va vom pune la dispozitie actele ce tin de noi, ca dezvoltator, ca sa va puteti lua creditul. 

Apartamentele sunt finisate la cheie?

Oferta prezentata pe site este pentru apartamentele predate la gri. Oferta nu include pretul pentru finisaje. Aceasta servicii le oferim separat, in functie de dorintele si bugetul fiecarui cumparator.